Ana Sayfa » » Kahraman Pilotlar Fly Boys izle Full izle

Kahraman Pilotlar Fly Boys izle Full izle

Kahraman Pilotlar Fly Boys izle Full izle

Konusu: 1916 yılındayız. Birinci Dünya Savaşı iki yıldan beri tüm şiddetiyle devam etmektedir. İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçleri, batı cephesinde Almanlar’ın sağlam siperlerine karşı verdiği savaşta başarılı olamamış, milyonlarca insan hayatını kaybetmiştir. kahraman pilotlar tek parça izle, kahraman pilotlar dvd izle, uçak filmi izle, film dizi izle Öte yandan Avrupalılar’ı kendi savaşlarıyla başbaşa bırakmayı tercih eden Birleşik Amerika tarafsızlık ve izolasyon politikasını ısrarla korumaktadır. Ancak gönüllü ambulans sürücüleriyle Fransız lejyonunun üyesi olan bazı Amerikalılar, müttefiklere yardım etmek için Avrupa’ya geçmişlerdir. Çok geçmeden Amerikalı gönüllülerden bazıları, iyi teçhizatlı Alman pilotlarıyla baş edebilmek ve müttefiklerin savaş çabalarına yardımcı olabilmek için kendi özel filolarını oluştururlar. Ölümüne mücadeleyi göze alan “Flyboys” Kahraman Pilotlar filosu bu şekilde meydana gelir. .

Bilgi:Aksiyon, Dram, Macera, Romantik, Savaş, Tarih 2006 Amerika Tony Bill Jean Reno, James Franco, Jennifer Decker, Philip Winchester, Mac McDonald

Film Yorum:Fransız lejyonunun üyesi olan bazı Amerikalılar, müttefiklere yardım etmek için Avrupa’ya geçmişlerdir. Çok geçmeden Amerikalı gönüllülerden bazıları, iyi teçhizatlı Alman pilotlarıyla baş edebilmek ve müttefiklerin savaş çabalarına yardımcı olabilmek için kendi özel filolarını oluştururlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Dizi Sinema Film - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger